Vacatures

Word ook 'Bebatter' en kom ons team verrijken met jouw expertise

Maak mee het verschil

Bebat is een bedrijf met een duidelijke missie: werken aan een beter milieu door steeds meer lege batterijen in te zamelen en ze veiliger en beter te recycleren. Het enthousiaste Bebat team zet zich in om dit elke dag weer mogelijk te maken.

Moderne werkomgeving

Geef het beste van jezelf in een moderne werkomgeving die vlot bereikbaar is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Bovendien kan je gebruikmaken van de meest geavanceerde werktools om je job uit te voeren.

Food (!) for thought

Werk mee aan veelzijdige en uitdagende projecten in het constant evoluerende milieulandschap. P.S.: Ook elke dag verse soep, fruit, koekjes en lekkere koffie ter beschikking ;-)

Blijven leren & vernieuwen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied? Je professional skills tot een hoger niveau tillen? Dat is allemaal mogelijk! Bebat biedt namelijk de mogelijkheid om tijdens je loopbaan diverse opleidingen te volgen.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Mij elke dag inzetten voor een beter milieu, daar doe ik het voor! Ania Zablocki

Ons DNA

Be(bat) Positive

Bebat is niet enkel in haar communicatie en reclamespots positief en inclusief, maar draagt deze 'positive vibe' ook uit naar het Bebat team om een gezonde & toffe bedrijfscultuur te onderhouden. Summer BBQ, kerstfeestje, team building, Bebat yoga lessen, here we come!

Keep it Simple & Sweet

Bij Bebat streven we naar eenvoud, efficiëntie en klantgerichtheid in alles wat we doen en maken er werk van om onze eigen processen onder de loep te nemen en te verbeteren waar mogelijk. Zo garanderen we de best mogelijke dienstverlening voor iedereen die met ons merk in contact komt.

No 'I' in Team

Onze manier van werken is geënt op samenwerken en team efforts. Zo werken we naast persoonlijke doelstellingen ook allemaal samen aan gemeenschappelijke bedrijfsdoelstellingen. Let's do this!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?